Koiranuni on syvää – piste!

29 10 2013

Tänään on 63 vrk ensimmäisestä astutuksesta. Perjantaina tulee 63 vrk viimeisestä astutuksesta. Kiloja on tullut lisää noin kuusi (koiralle). Minä olen viimeiset kolme yötä miettinyt, mitä termi ”koiranuni” tarkoittaa? Olen tarkkaillut kuinka tuleva koiraemo nukkuu hyvin ja sikeästi. Koiranunen (ainakin koiraemon) TÄYTYY olla syvempää ja parempaa kuin kasvattajaparan, joka odottaa koska se porsii. No ei porsi. Nukkuu ja syö loistavasti.

Nyt on sellainen tunne, että saisi jo alkaa tapahtua ja mielellään nopeasti. Lueskelin Kattin edellisen synnytyksen muistiinpanoja ja tuolloinkin Katti on hoidellut avautumisvaiheen huomaamattomasti. Ensimmäiset kolme pentuakin se hoiteli maailmaan niin, että työntöjä ei oikeastaan edes huomannut. Toivottavasti kaiken tämän odottelun jälkeen lopputulos on taas sama. Normaali synnytys, jossa minun roolini on vain kirjata ylös tapahtumia. Niin… niitä tapahtumia, joita ei vielä paljon kirjattavaksi riitä. Minun ”vihreä kirja” on valmiina, kaikki muukin on vamiina. Vain Katti on toista mieltä.

Tässä odotellessa voisi pistää veikkauksen pystyyn. Mitä tuolta on tulossa? Lisänumerot tässä lotossa olkoon nk. pinkkien määrä. Viimeksi niitä tuli Kattilta kolme (2 urosta ja 1 narttu josta puuttui elämä). En tarkoituksella pinkkejä ole tehtailemassa, mutta toki tunnustan, että tässä yhdistelmässä niiden syntymisen riski on ehkä olemassa. Katti on jo todettu kermanvärin kantajaksi ja Marskin emä on jättänyt tätä väriä. Nyt sitten katsellaan selviääkö luomumenetelmin onko Marskikin ko. värin kantaja. Minulle mokomalla asialla ei ole niin mitään merkitystä, sillä koira ei värillään kävele eikä se sitä elämänsä aikana tule ajattelemaan, mutta onhan tämä väriasia aina kiehtovaa.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: