Norski vie ja Norski tuo

25 09 2013

Tänään SE alkaa! SE = jokasyksyinen matka Cardigan Welsh Corgi Associationin erikoisnäyttelyyn Englantiin. Tällä kertaa reissua ei tarvitse tehdä yksin kun Handskes-Tarja lähtee matkaseuraksi. Meitä kumpaakin on koiteltu tässä ennen reissua sen verran hyvin, että reissusta on pakko tulla joko täydellinen tai sitten täys katastrofi. No, we’ll see…

Opaskirjan mukaan Lontooseen ei tutustu viikossa. Me aiotaan Tarjan kanssa selvitä urakasta päivässä. Liekö tässä tulevassa perjantaissa se katastrofin siemen?

Takaisin Suomeen tullaan tiistaina 1.10. Parin työpäivän jälkeen pakkaudutaan akkaporukalla perjantaina 4.10. Nissanin kyytiin ja suunnataan Norjaan Lofoottien suuntaan Harstadin näyttelyyn. Meiltä mukaan lähtee Marski, Kolli ja Esko – kyllä Esko! Lisäksi matalia on kyytillä Päivin Helka. Kasvattajaluokka ei ole siitä tasaisimmasta päästä, mutta onpa nyt kuitenkin ehdolla.


Toiminnot

Tietoja

One response

26 09 2013
Pirjo

Mä oon tutustunut Lontooseen päivässä: ehdin nähdä kaikki pienet ja isot nähtävyydet kuten Big Ben, Piccadilly, Tower Hill, Kuningatar Elisabeth ja prinssi Charles ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: