Melkein ehjä viikko

3 03 2013

Viime viikko meni melkein ilman kolhuja ja verenvuodatusta tämän poppoon osalta. Eilen tuli pikkuinen takapakki kun Tarmo teloi kyntensä likimain irtipoikki ja verta tietenkin vuodatettiin. Tarmo tarkkana poikana luuli lattialla olevan veren olevan Fyrasta ja kosi minkä kerkesi. Ihan turha varmaan mainitakaan, että pakit sai ja lujasti.

Kämpille kerkesin vasta torstaina treeneihin. Olin ihan puhkipoikkiväsy jo lähtiessäni, joten ajattelin, että tämä kerta vedetään ihan vain pelleilyksi ja tehdään asioita, jotka ei kuulu millään lailla minkään koiran oikeaan treeniohjelmaan. Mukaan lähtivät ”saksalaiset” eli Tarmo ja Fyra. Fyra treenasi naksulla kaikenlaista hassua. Opetin sen nousemaan pesuvadin päälle ja lopulta kiertämään sitä kuin sirkusnorsu ikään etujalat vadilla ja takajalat lattialla. Helppo nakki! Meni jakeluun aika nopeasti. Takapään osuttaminen sinne vadille jäi vaiheeseen, mutta alulle laitettiin.

Tarmo treeni näyttelyseisottamista. Kaikkee sitä! Vaikka kuinka venytin ja vanutin, en saanut sen selkälinjaa yhtään sen laskevammaksi kuin millään keskivertokoiralla on. Ei ole Tarmo näitä näyttelysessejä sitten lainkaan, vaikka sillä kyllä on handleritkin oikein jonossa odottamassa, että koska päästään kehää kiertämään. Sitä päivää ei tosin taida koskaan koittaa, mutta jos jollain on heittää kikkakutosta jolla saadaan tuo omaa elämäänsä elävä korva pysymään hetken satavarmasti pystyssä, niin sitten voidaan joskus harkitakin yhtä kierrosta H-tuloksen toivossa. Se korvahan siis menee pystyyn kyllä… jos se tahtoo.. aina ei tahdo.

Kämpille on Liisa hommannut ison peilin ja voi että se on mahtava kapistus! Oli pakko ottaa pieniä tokottelujuttuja sen edessä ja katsoa vain sieltä peilistä mitä koira tekee. Raadollista! Sitä koiran seisottamista oli myös hieno tarkastella sieltä peilistä. Pääsi palkkaamaan just eikä melkein oikeasta tekemisestä (kontaktista, käännöksestä, seisoma-asennosta jne).

Perjantaina oli Kiisun agitreenien vuoro. Kiisuli oli tosi reipas, meni rohkeasti ensimmäistä kertaa pussiin ja suorastaan ryntäsi syömään keinun loppupäähän namipalkkaansa. Se alkoi myös selvästi seurata muiden tekemisiä ja kuumua niiden suorituksesta. Omiin suorituksiinsa se jopa pikkuisen keuli ja kyttäsi äitinsä tavoin. Sieltä se tulee Pikku-Kiisun syttyminen vielä! Jenni oli mukana treeneissä ja kiltisti kuvasi kaikenlaisia treenipätkiä videolle. Niistä sitten koostettiin seuraava lyhkänen pätkä:

Sunnuntaina ohjelmassa oli Corgiseuran alaosaston kokous Tupoksella ja treenit kämpillä. Sain sopivasti osutettua aikataulut niin, että sain suoraan ajella kokouksesta Kämpille. Mukana oli Kiisu, Kolli ja Katti. Kämppänaapurit soittivat hyvää musiikkia ja sen tahdissa sitten treenittiin toista tuntia erilaisia asioita. Kolli ja Kiisu leikki näyttelyasioita ja Katti sen lisäksi vähän tokotteli. Kiisu otti vielä pienet leluleikit. Jälleen kerran ylistin sitä isoa peiliä. Oli siitä vain mahtava katsoa miltä se moppe seistessään näyttää ja palkata sitä juuri oikeaan aikaan oikeasta asiasta eli tässä tapauksessa asennosta. Jospa viimein minunkin koirat oppisivat oikeasti esiintymään, eikä vain pummaamaan namia.

Tänään otettiin myös Kiisusta ja Kollista puolivuotiskuvat kun ilma oli nätti ja hetki sopiva. Katti-äiteekin pääsi kuviin:


Kiisu


Kolli


Katti-äitee


Katti & pennut

Enää kolme yötä ja reissuun. Sitä ennen tapahtuu kuitenkin kovasti ja paljon. Tapahtumista vähäisin ei ole se, että Marskille tulee huomenna morsian… jännää!

 

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: