Kämpän kuningas

12 02 2013

Kämppäilijöistä Seppo-doggi on nyt kruunattu viime viikonloppuna Latviassa BIS1-koiraksi, joten ansaitsee taatusti tulla tituleeratuksi myös Kämpän Kuninkaaksi. Tänään saatiin maistella BIS-karkkeja ja jäi niitä vielä torstainkin treeneihin. Aika siistiä! Ei ole menneet treenit hukkaan. Onnea Hanna!

Seppon ja Hannan ollessa reissussa, me treenattiin viikonloppuna kaikenlaista. Näyttelyä, tottistelua, noutoja ja kahvinjuontia. Siinä viimeisessä oltiinkin tosi hyviä. Parhaat noutomuuvit näytti meille Rakka:

Kämpän vaatimaton koko on käännetty porukalla voitoksi. Häiriötreeniä, sosiaalisuutta ja hallintaa. Sitä meidän treenit on. On niin siistiä ulkoistaa itsensä ja seurata mitä kaikkea siinä pienessä tilassa samaan aikaan tapahtuu. Yksi treenaa paikallaoloa, yksi seuraamisen käännöksiä, kolmas seisottaa koiraa pöydällä, neljäs leikkii koiransa kanssa. Kaikki tapahtuu yhdessä sovussa – ihmiset ja koirat. Koirien ei tarvitse rakastaa toisiaan, mutta sietää pitää ja hallinta on kaiken a ja o.

Rotukirjohan meidän pikku porukassa on melko kirjava. On harjakoiria, brasilianterriereitä, italianvinttikoiria, spinoneita, sushukkasia, tanskandoggeja, beagleja, corgeja ja taitaapa sinne tulla piipahtamaan luonnollisesti myös schappea, rotikkaa, apinapinseriä ja mitä lie muuta tassuttajaa. Pikkunen labbiskin on muuttamassa maisemiin jonkun viikon kuluttua, joten eiköhän sekin saa ensikosketuksensa treenaamiseen kämpiltä.

Pienemmät italialaiset ja walesilaiset pitivät sunnuntaina jamit. Isommat italialaiset treenasivat samaan aikaan paikallaoloa. Homma näytti tältä:

Samalla reissulla otettiin myös videot Kiisusta ja Kollista. Kiisu oli yhteistyöhaluisempi kuin Kolli, mutta se nyt ei tullut isona yllätyksenä. Kolli on mölli, Kiisu on raketti.

Torstaina taas treenataan tai ainakin ollaan yhdessä ja ollaan tekevinämme jotain. En ole ihan varma vieläkään onko se treenaaminen Kämpällä mukavampaa kuin seura. Voi olla että nuo kaksi elementtiä yhdessä ja erikseen mahdollistavat sen, että talvikausi sai taas jotain koiramaista sisältöä. Tähän kun vielä lisätään se, että Kiisu on ilmoitettu agilityn pentu-pro kurssille (mihinkäs muualle kuin Tupokselle), niin voipa hieman elätellä toiveita siitä, että ensi kesästä tulee ihan aktiivinen kausi itsellekin. Melkein selkäkipukin tässä jo unohtuu…

Niin ja tämän päivän luku on 22. Se tarkoittaa öitä siihen kun lähdemme kohti Englantia ihan parhaassa seurassa. A-luokan reissu tiedossa!

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: