Ella tuli kotiin

9 02 2013

Eilen lähti Mörriksi ristitty Sauli omaan kotiinsa Oulunsaloon ja tuli aika Ellan tulla kotiin. Tänään aamusella pyörähdettiin Jennin kanssa Laiduntiellä hakemassa Kuningatar kotiin. Katsotaan nyt sitten puolin ja toisin, pitääkö tästä kotiinhausta tehdä jotenkin lievennetty versio, mutta eihän tässä kaukana toisistaan asuta.

eIMG_6220

Laiduntielle jäi Pikku-Laina ja Iso-Usko isänsä Peikon kaveiksi. Laina on 100% lellikki ja tietää sen. Usko (työnimeltään Pikku-Tane siihen saakka kun lopullinen isyys selvisi) puolestaan on komearaaminen pojanalku.

eIMG_6328
 Laina

eIMG_6278
 Usko

Pennuistahan Raahen vaikutuspiiriin jäi vielä Pippa ja tokihan me Jennan Moraakin vielä näemme. Tuskin Lahjan (Kuopio) ja Mörrinkään tapaaminen jatkossa on mikään ongelma. Kiva! Jospa vielä päästäisiin ottamaan kuvaa jossa Mamma ja lapset ovat hieman vartuttuaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kotiin tultuaan Ella sai kuningattaren kohtelun. Omaksi osastokseen se saa Jennin huoneen ja kämppiksiksiin nuo kaksi turapupua Ossin ja Uunon. Jenni sisusti oman huoneensa Ellalle sopivaksi ja mukavaksi.

Ella on ollut luonnollisesti hieman vaisu. Ehkä se on jopa väsynyt. Mistä sen tietää mitä sen päässä liikkuu? Varmasti se kaipaa pentujaan, mutta tunnistaahan  oman kotinsa. Mahtaa se miettiä ja paljon. Olipa miten oli, me tehdään nyt Ellan elämä mukavaksi. Tarkoitus olisi jatkaa kesken jäänyttä uimasilla käyntiä ja Jenni on luvannut käydä Ellan kanssa pikku lenkillä päivittäin. Ennen näitä aktiviteetteja, me vain levätään hetki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä sen joulukuun 7. päivän jälkeen on tapahtunut paljon vaikkei siitä loppupelissä kauaa ole. Ikuisuudelta tuo aika kuitenkin tuntuu.

JK. Äsken Ellan kanssa iltapissalenkillä käydessäni muistelin miten sen kanssa hoidettiin aikoinaan ero pennuista ja kotiintulo kun se teki Jaanalle ensimmäiset pentunsa. Ikävöikö se silloin pentujaan? Tyhmä tyhmä minä… sen mukanahan meille matkasi tuolloin sen tytär Nata, joka muutti vasta vanhempana sijoituskotiinsa. Ehkä meidän pitää käydä katsomassa Lainaa ja Uskoa, jotta tämä saadaan loivemmaksi tämä ero.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

One response

9 02 2013
Kirsi Yliruokanen

Jotkut asiat saa vain kyyneleet silmiin, tääs on taas yks niistä <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: