Treenikämppä

5 02 2013

5.2.2013 klo 17.48

Talven toimettomuus sai äkkikäännöksen kun Liisa aktiivisena ihmisenä soitteli mahdollisia koiraharrastajille vuokrattavia tiloja läpi. Ihan halvalla tahi helpolla sellaisia ei tarjolla ole ja halpa ja hyvä tai halpa ja kookas eivät ole tässä tapauksessa mitenkään yhdistyviä adjektiiveja. Lopulta kuitenkin halpa ja kelvollinen kohtasivat kun Myllymäen koululta meille osoitettiin kakkoskerroksesta luokkahuone ja seitsemään naiseen jaettuna se vuokrakin jäi ihan kohtuulliseksi. Naapureiksi saatiin varmaan kaikki Raahen bändit ja bändintekeleet.

Siitä se sitten lähti ja ensin talkoiltiin sotkuja sivummalle, että saatoimme kuvitellakaan tuovamme koirat niiden käytävien läpi treenitiloihin.

 

Ensimmäiset treenit pidettiin viikko sitten tiistaina. Ihmeen hyvin tilaan mahtuivat pyörimään koirat harjakoirasta tanskandoggiin. Suuri yllätys oli, että ulos ja käytävään kuuluva soitto ei kuulu tuonne meidän luokkahuoneeseen lainkaan kun ovi on kiinni.

Kiisu, Kolli ja Vitsi ovat treenanneet näyttelyremmiasioita ja ihan vain muiden mukana höntsäilyä. Tarmo on tottistellut.

Tällä kämppäläisten aktiiviporukalla ollaan suunniteltu jo vaikka mitä pientä ilkeyttä keskenämme. Suunnitelmissa on treenien lisäksi esimerkiksi valokuvausstudioleikkejä ja bling bling iltaa. Onhan meillä nyt oma tila missä näitä harrastaa.

Tänään treenaamaan pääsevät Kiisu, Katti, Marski ja Tarmo. Kiin ja Koon on aika kasvaa toisistaan erilleen edes pikkuisen.

5.2.2013 klo 23.05

Kolmannet kämppäilytreenit takana. Mukana oli suunniteltu kokoonpano. Kiisu kipitti näyttelyhihnassa, Marski opetteli tarjoamaan poseasentoa, Katti kaahotti rinkiä ja tottisteli ja Tarmo harjoitteli tokottelemaan juoksunartun ollessa vieressä. Fiksu miehenalku osasi kyllä käytöskoodit ja näin se pitää ollakin. En mitenkään vain hyväksy selityksiä siitä, että ”ei tää nyt tottele kun se haisto juoksunartun”. Meillä tottelevat kaikki kun tarve niin vaatii ja jopa mielellään. Toreilla ja turuilla on niin paljon juoksunarttuja, että tokihan siitä saisi aina hienon tekosyyn sille, että koiran hallinnassa on jotain vialla…

Itselle tähän muistiksi laitettakoon, että Tarmo jumppas maahan-ylös-maahan liikesarjaa, kontaktinpitoa, peruuttamista ja teki ensimmäisen paikallaolonsa niin, että poistuin luokasta oven ulkopuolelle. Rauhallinen oli tyyppi ollut siinä maatessaan, vaikka se Juoksu-Piru oli paikkamakuukaverina. Aini – luoksetulon pysäytykset oli hyviä, mutta nyt pitää tehdä tovi vielä enemmän läpijuoksuja lyhyemmilläkin matkoilla. Ei se ollut hidas (vielä), muttei valtavan nopeakaan.

Pikku-Hukkasetkin (Sauli, Usko ja Laina) kävivät kämpillä kääntymässä. Demi, Kiisu, Marski ja Katti niiden kanssa puuhailivat aikansa.

Tänään kuultiin ensimmäisen kerran musiikkia jopa luokkaan saakka kun seinän takana soitettiin heviversiota für elisestä. Saiskohan niiltä pojilta tehdä biisivaraukset aina treenien ajaksi. Nousis se omakin tossu eli villasukka vieläkin jouhevammin.

Torstaina jatketaan samoissa merkeissä.


Toiminnot

Tietoja

Yksi vastaus

5 02 2013
L & H

Unohdit kehua kuinka hyvän musiikin tahtiin saadaan treenit suorittaa =D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: