Mora lähti maailmalle

28 01 2013

Hukkaspennut ovat tulleet luovutusikään. Torstaina tuli mittariin 7 viikkoa ja ensimmäinen lähti sunnuntaina Jennan mukaan Kauhajoelle. Siellä se saa kämppiksekseen Ellan sukulaistytön Puhin sekä elämänkumppanikseen Basso-akitan. Jospa ”Pikku-Nanni” jatkaa äitinsä tassunjäljissä Jennan rinnalla harrastuksissa ja elämän riennoissa. Muiden osalta kotiinlähtö koittaa 8 viikon täytyttyä. Yksi tyttö etsiskelee vielä omaa ihmistään.

Se surullinen päivä 7.12. on niin lähellä mutta kaukana. Painajainen, muisto menneisyydestä. Pennut eivät kuitenkaan tästä mitään tiedä, joten heille suotakoon elämänilo ja onni ja kaikkea hyvää elämäntaipaleelle. Urhoollinen Ella taas on ansainnut tietyn kunniapaikan monen tähän yhtälöön liittyvän kaksijalkaisen sydämessä. Tuskin sekään ymmärtää koko kuviota, mutta emonrakkaus on asia jota yksikään eläin ei voi näytellä. Ella on noiden emonen, Nanni niiden emä. Isäkseenhän ne saivat dna-testien jälkeen Poliisikoira-Peikon. Nuorempi isäehdokas oli joutunut nöyrtymään vanhemman edessä.

Lauantai-iltana pennuista käytiin tekemässä juttua paikallislehteen. Ella ja pennut pääsevät uudistuneen Raahen Seudun kansikuvakoiriksi tiistaina.

Olen nyt laittanut kaikki Ellan ja pentujen kuvat samaan hakemistoon. Ne löytyvät kuva-albumista: http://jofli.kuvat.fi/#/kuvat/Pentukuvia/Ellan_hukkaset/

Kaikki Ellaan ja hukkaslapsiin viittaavat tekstit täältä blogista saa auki kun klikkaa tuosta sivusta kategoriaa ”Ellan orvot”.


Toiminnot

Tietoja

Yksi vastaus

29 01 2013
HEPSIS Team

Surullisesta alusta muuttui ihan mahtava tarina, Ella on huippukoira! Tämän perheen myötä myös koukutuin blogifaniksenne! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: