Backup

23 01 2013

Eilen illalla ennen kymmentä pöytäkone sanoi, jotta kannattas ottaa varmuuskopiot tiedostoista kun kovalevy on sanomassa poks. Kiitos HP tiedotuksesta. Olit muuten ensimmäinen kone, joka tästä muisti varottaa. Yön ajan kone kopioikin kuvia ulkoiselle kovalevylle (jonka muuten soisin pysyvän hengissä vastoin edeltäjänsä tapoja). Nyt on kahden vuoden kuvat tallessa ja kone saa aloittaa saikuttamisensa näillä sanoin:

Kovalevykaupoille pitää siis oletettavasti lähteä, ellei nyt jostain ratsasta joku ritariuljas tuon HP:n sisällön pelastamaan taioillaan.

Olen myös kaiken varalta kopioinut vanhan Vuodatus-blogini sisällön itselleni talteen. Siitä tuli 1800+ sivua word-tiedostoksi siirrettynä alkaen vuodelta 2007. Niitä sinne siirrellessä muistot vain vilisivät silmissä ja ajattelin, että kymmenen vuoden päästä nuo sivut ovat kultaakin kalliimmat. Niillä on seurattu koirieni elämää ja pentueiden kasvua ja kehitystä kuvin ja sanoin ja kuvissa vilahtelee myös Jenni eri ikäisenä, vaikkei se mikään lapsiblogi olekaan ollut. Osan kuvista Vuodatus jossain vaiheessa kadotti, mutta on ne muissa hakemistoissa tallessa. Pitänee vähän siistiä sitä tiedostoa ja muokata siitä vaikka itselle pdf-tiedosto.

Ensi viikonloppuna kääntyy taas koiraharrastuksessani uusi lehti. Ollaan kavereiden kanssa kimpassa vuokrattu pieni treenitila. Hallista ei voi puhua kun neliömäärä on mitä on, mutta kyllä siellä jotain voi tehdä. Kiisun ja Kollin kehitysvaiheeseen tämä tilamahdollisuus tulee just eikä melkein oikeaan aikaan.

42 yötä kevään kohokohtaan. Sitä ennen pikkupiristys reilun viikon päästä Koira-Expon merkeissä. Jaksaa jaksaa…

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: