Kaksi viikkoa

21 12 2012

Ella ja pennut voivat Miian luona hienosti. Miiakin on elossa kaikesta väsymyksestä huolimatta. Jenna on nyt myös päässyt opiskeluiltaan muonavahvuuteen ja auttamaan orposhowssa. Minä olen yrittänyt elää hengessä mukana, vaikka välillä tuntuu, ettei ole pystynyt tarpeeksi olemaan apuna. No ehkä Ella on huolehtinut meidän perheen osuudesta tässä avustusprojektissa. Toivotaan.

Ellalta tulee melko hyvin maitoa. Reilun kilon painoiset sushukanalut ovat kuitenkin niin kovia syömään, että eihän se Ellan maito yksistään riitä. Pullot ovat edelleen käytössä, mutta vellilautaselle siirtyminen lienee jo lähiaikojen juttu.

Mammakoirana Ella on edelleen mitä mainioin tapaus. Voi että se loistaa saadessaan olla taas äitikoirana. Nyt kun Sen Kamalan Perjantain järkytys Nannin poismenosta alkaa tasaantua, voi jo heittää pientä herjaa tästä Ellan äitiydestä. Mahtoi se ajatella pennut allensa saatuaan, että ikä vain lissääntyy ja pentujensaantiunet lyhenee. Kun sen omat pennut reilu 5,5 vuotta sitten syntyivät, se tarvitsi niiden saamiseen hiven pidemmän narkoosin kuin nyt. Tällä kertaa riitti pikanokoset Volvon takapaksissa Pattijoelta Revonlahdelle.

Corgipentuihin verrattuna hukkaspennut ovat tietyllä tavalla vaativaisempia. Ne eivät kohteliaiden englantilaisten tavoin odota milloin niillä on ruoka-aika ja sano nätisti, että viuh-pliis-ois-pliis-pikkusen-pliis-nälkä. Ei – ne iskee nyrkkiä pöytään kuin kunnon saksalainen ikään ja parkuvat, että ois paree alkaa kantaan niitä tuoppeja JUSTIINSA.

Hukkalapset myös viuhtovat menemään melko kyytiä pesässään. Ei niitä kauaa meidän lainaaman pentulaatikon reunat pidättele. Pentuparat kun saavat vielä emänmallikseen Ellan, joka sekin elää mielummin kuutioissa kuin neliöissä. Mahtaa olla lentäviä lapsosia tiedossa…

Ellalla on varmasti nyt paras joulunsa ikinä. Toisille koirille ostetaan kalliita aktivointileluja ja -pelejä. Meidän Ellalla on niin Kallisarvoinen Lahja huollettavanaan, että tunnetasolla sen mittaaminen on mahdotonta. Fiksuna koirana se tosin ratkaisi tämän älypelin muutamassa sekunnissa, mutta tykkää siitä Lahjastaan siitä huolimatta tai juuri sen vuoksi.

(kuvat pääasiassa Miian kuvista pöllittyjä)

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

3 responses

21 12 2012
Riikka

Voi Ella ja karvaset joulupallot :) Ihana tarina, toivottavasti enempää vastoinkäymisiä ei tuu!

21 12 2012
Nina

Ihana lukea kuulumisia täältäkin, ja kirjoitustyylikin on niin viihdyttävä!Kansa haluaa lisää ;)

22 12 2012
Eila

Kuulumisia on tosiaan odoteltu! Ihana Ella!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: