Kiisu & co.

30 10 2012

Sinä oot se päätös, jonka pyörrän
Takki, jonka käännän
Vaikka pelottaa
Sinä oot se, mihin loppuu kohtuus
Mistä alkaa huulluus
Järjetön rakkaus

(Jesse Kaikurannan biisistä Järjetön rakkaus)

Siinäpä lyhyesti miksi myös Kiisu meille jäi. Ei pitänyt, mutta jäipä silti. Enempiä ei tartte selitellä. Nuo sanat sisältää ihan kaiken.

* * *

Tässä pentujen 10-viikkoiskuvat. Pätkiskin pääsi kuviin kun oli meillä yökylässä viime viikonloppuna.


Katin Kulta ”Kiisu”


Kultakuume Goes To Liebehund ”Pepper”


Kultu Kimallus ”Pätkis”


Ken On Kultaa ”Kolli”

Pentusilla on ollut useita eri leikittäjiä, mutta kaikkein parhaita näyttävät olevan Katti-emä ja Misiu-pappa. Nyt kun Katti on saanut kerrotuksi pennuille, että maitobaari on sulki, se on ottanut asiakseen leikittää pentuja ihan tosissaan. Sinällään jännää, sillä Katti ei koskaan ole ollut se eniten toisten koirien kanssa leikkivä tapaus. Se on kyllä juossut mukana, mutta enimmäkseen sitä on kiinnostanut sellaiset leikit, joihin liittyy ihminen ja jotain jota voi heittää tai repiä. Nyt näen sen ensimmäisen kerran oikeasti keskittyvän sellaiseen perinteiseen koirien kesken käytävään leikkiin ilman, että se joka välissä käy tuomassa minulle uutta leluksi kelpaavaa esinettä.

Misiu taas – se on niin ihana! Pappa ei tunnu yhtään 10-vuotiaalta kun se painaa menemään noiden pienten kanssa. Se tuo niille leluja, juoksuttaa, pyörittää, hyppii ja pomppii naama hymyillen.

Viikonloppuna oli kyllä sellaiset ulkoilukelit, ettei ne kovin paljon kivemmat voineet enää sen kaiken loskan ja moskan jälkeen olla. Nyt näyttää lumen tilanne taas heikolta kun taivaalta satava aines on valkeasta väristään huolimatta niin märkää, että taitaa lähteä tämä pakkaslumen ilo taas vähäksi aikaa. Ehtihän nuo koirat sentään hetken puhtaita ollakin.

Pepperin uusi emäntä Jo tulee huomenna Suomeen. Tämän kunniaksi ollaan sitten torstai ja perjantai vapaalla ja tehdään Pepperin paperisodan viimeistelyn lomassa kaikkia kivoja koiramaisia juttuja. Olenpa jopa varannut meille vuoron Koirauimalaan, jotta Jo näkee miten Katti ja Misiu hommasta nauttii. Myös Ella otetaan ensimmäistä kertaa uimasille mukaan. Sen liikunta, voimat ja motoriikka ovat huimasti parantuneet nyt kesän aikana. Vuosi sitten näihin aikoihin olin päästämässä sitä taivaskoiraksi, mutta onneksi tuo sisupussi näytti, ettei se vielä luovuttaa tahtonut. Jos oli Pörrillä aikanaan  erilaisia jatkoaikoja, niin eipä jää Ellakaan huonommaksi.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: