Meillon silmät!

31 08 2012

Pennut tulivat tänään 2-viikkoisiksi aamuyön tunteina. Pentulaatikossa on kaikki hyvin. Silmät ovat jokaisella rakoilemassa jos ei jo kokonaan auki. Pienin tyttökin on nyt saanut grammoja lisää sen verran, että näyttää taistelevan maitobaaripaikoistaa melko topakasti. Käsityöt on siis vähenemään päin. Viime yön Katti ja pennut olivat ilman ihmisseuraa. Kävin vain yöllä kurkkaamassa että kaikki on ok.

Tänään tuli ensimmäinen Velikulta yli laidan. Olettaisin, että huomenna tai viimeistään sunnuntaina edessä on pentujen elintilan isontaminen. Pentulaatikkommehan on kaksiosainen. Siinä on pikkupuoli ja iso puoli ja väliseinän poistamalla siitä tulee noin 2 neliöinen aitaus pikkupennuille. Kun se käy ahtaaksi, onkin sitten vuoro siirtyä keittiöön menon ja melskeen keskelle. Se tapahtuu tuossa 4-5 viikon tietämissä.

Pentujen elintilan isontaminen jää kokonaan Jennin ja Tapsan vastuulle, sillä itse suuntaan huomenna TuTun ja Marskin kanssa kohti Norjaa ja Tromssan KV-näyttelyä. Seuramatkailuksi taitaa mennä tämä reissu ja kokemukset olla ainokaisi karttuvia tekijöitä. Marski on kalju – täysin kalju. TuTu taas alkaa tiputtamaan karvaansa ja on kohta kalju. Ajoitus saa kouluarvosanaksi ihan puhtaan nelosen, positiivisestikin ajateltuna maksimissaan vitosen. Loppupelissä ihan sama, sillä mukavassa seurassa on aina kiva matkustaa ja Kilpisjärvellä vietetty mökki-ilta tulee varmasti jäämään mieleen. Jos tässä reissussa JOKU asia onnistuu, niin se on sitten auton pakkaus. Harva se sijoittaa auton ”takakonttiin” tilavasti tanskandogin, gordoninsetterin ja corgin, mutta minäpä sijoitin… okei – ei se takakonttikaan ole ihan tavallinen takakontti :D

Onko muuten mitään suloisempaa kuin pariviikkoinen koiranpentu joka nukkuu? En usko.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: