Pink-wear

23 08 2012

Tänään tällainen tuli yllätyksenä postissa. Näppikseltä Facebookiin päästetty lausahdus päätyi T-paitaan.  Kiitos teille ihanille, jotka olette tämän takana. En kyllä yhtään tiedä millaista lössiä kiittelen, mutta kiittelempä kaikkia tässä yhdessä ja erikseen. KIITOS!

Pink Woodsissa on kaikki hyvin. Yöt on nukuttu vuoromeiningillä. Tapsa aloittaa kun miehet tunnetusti nukahtaa vaakatasoon päästyään. Minä torkun pentuhuoneessa viiteen ja sitten vaihdan oikeaan sänkyyn Tapsan tullessa tänne torkkumaan. Ei kai nuo enää mitään yövahteja tarvitsisi kun kaikki on niin hyvin, mutta tämä nyt on meidän tyyli ja tapa hoitaa pentuja.

Pienimmäinen on edelleen pienimmäinen ja isoin edelleen isoin. Ruokaa saivat ilmeisesti liian paljon kun ripskattia meinaa pukata. Katti-rukka joutui heti vähemmälle ruualle ja tämä toimenpide näyttäisi helpottavan. Pennut kuitenkin kasvavat ja ovat tyytyväisiä, joten en jaksa vielä olla kovin huolissani.

Eilisen ja tämän päivän nenähavainnot blondeista ovat sellaisia, että molemmilla on mustat pigmentit. Mustanharmaata pukkaa kirsuista läpi. Ne ovat siis B-lokuksensa osalta joko BB tai Bb, sillä bb olisi aiheuttanut niille ruskean nenäpigmentin. Eipä sekään kyllä olisi hätkäyttänyt tahi ollut mitenkään ihmeellinen asia. Resessiiviset ominaisuudet kun ovat niin vekkuleita pompsahtelemaan esille sieltä sun täältä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: