Kymppikerholainen nimeltä Esko

19 07 2012

Esko, Big-Wood’s Kiwi Dj, täytti tyylikkäästi 10 vuotta 15.7.2012.

Esko on elellyt varsin terveenä poikana koko elämänsä. Selkäpeikko kolkutteli pari vuotta sitten ovea, mutta Esko oli tiukka tapaus ja toipilasaika oli lyhyt ja ytimekäs. Se oli fysioterapian avulla kuukaudessa entistä ehommassa kunnossa ja sen koommin ei ole (ainakaan vielä) oireilu uusinut. Ensimmäisen antibioottikuurinsa se söi alkavaan eturauhastulehdukseen kesäkuun lopulla. Siinäpä ne Eskon sairastelut. Ei ole pitkä lista vaikka vuosia onkin takana useampi.

 

Esko on varmaan maailman kiltein cardiuros. Sen pinna on mahdottoman pitkä ja se suuttuu todella harvoin. Se on loistavaa seuraa pikkupennuille ja sen kielitaito-opetukset ovat vertaansa vailla.

Lyhyesti sanottuna Esko on symppis.

Kun meillä puhutaan nuorisosta, lasketaan siihen vielä mukaan Esko ja Misiu. Se, että Esko täytti viime sunnuntaina 10-vuotta ja Misiu juhlii samoja vuosia syyskuussa, kertonee ehkä meidän huushollin kieroutuneesta ikäkäsitteestä. Toinen selitys tälle nuoriso-nimitykselle voi olla se, että kumpikin kiskoo meillä vielä aktiivisen koiran sapuskaa – siis sitä, mitä meillä se oikea nuorisokin popsii. Nämä mittään papparuokia tartte, laihtuvat vielä raukat kun touhottavat niin paljon!

Eskon lisäksi kymppikerholaisiksi kruunattiin sunnuntaina myös sen sisaruset Rita, Jenna ja Eetu. Rulla-sisko on jo sateenkaarisillan tuolla puolen ja kotia meiltä lähdön jälkeen toistamiseen vaihtaneen Turon kuulumisia emme ole vähään aikaan kuulleet, joten sen kymppikerholaisuudesta ei ole tietoa. Eskon molemmat vanhemmat Totti ja Siime ovat vielä myös keskuudessamme.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: