Vitsi Vitsi Haittaaxe?

3 07 2012

Vitsiä ei ainakaan haittaa. Se tuli Oulun lentokentällä rohkeasti boksista ja johdatti meidät häntä reippaasti heiluen autolle. Autolla se hyppäsi reippaasti takaisin boksiinsa ja se heräsi vasta Jokirannan pihassa. Sillä oli vain jano ja yöpalanälkä. Koska kello kävi kotiin päästyämme jo liki kolmea aamyöllä, päätimme siirtää varsinaista tutustelua tuonnemmaksi ja nukkua hetken. Yö meni yritteliäästä ukkosesta huolimatta hyvin.

Maanantain aikana se tutustui koiristamme Pörriin, Kattiin, TuTuun ja Tottiin sekä Tarmo-hukkaseen. Ensimmäinen yhteinen rantalenkki meni loistavasti. Se on kasvanut Varsovassa keskellä puolaa ja meri oli sille ihan uusi elementti. Veteen menoa se ei arastellut lainkaan ja uiminenkin sujui ensijärkytyksen jälkeen jo aivan vapaaehtoisesti.

Uskon että Vitsi tottuu talon tavoille aika nopeasti. Arjessa tarvittavien asioiden treenaaminen laitettiin jo alulle naksua sisäänajamalla. Vitsi oppi tarjoamaan maahanmenoa siinä sivussa. Se myös tuntuu kovasti lelujen perään olevalta leikkisältä tapaukselta. En väitäkään, etteikö käsitöitä olisi tiedossa, mutta antaa ajan kulua ja Vitsin kotiutua. Onhan se vaihtanut kieltä ja olosuhteita aika radikaalisti. Kiirettä meillä ei ole mihinkään. Jos joku kysyy, koska se nähdään näyttelyissä, vastaus on että joskus, ehkä, kai. Se ei kuulu prioriteettilistamme kärkiasioihin lainkaan. Nyt se on kalju ja karvaa vielä irtoaa, joten se toimii ainakin näin ensalkuun hyvänä syynä pysytellä poissa missikisoista.

Niistä näyttelyistä puheen ollen. TuTun kaunisrakenteinen velipoika O(h!)bama (Big-Wood’s Lincoln-SS-C-X), vielä kotoisammin Obsu kävi valioitumassa Rovaniemellä sunnuntaina. Valionarvojahan nyt satelee koiralle kuin koiralle (tai ainakin cardille kuin cardille) kun tarpeeksi jaksaa kiertää, mutta Obsu on siitä hauska tapaus, että tämä oli sen kolmas virallinen näyttely Suomessa ikinä. Tuomarit ovat tykänneet siitä joka kerran aina sertin arvoisesti. Voikohan tyylikkäämmin enää valioitua? Tuskin. Kiitti Taija Obsun lyhyestä ja ennen kaikkea ytimekkäästä näyttelyurasta!

Obsu kävi myös Ruotsin puolella Gällivaarassa lauantaina kiertämässä kehää, mutta siellä se jäi ilman SA’ta karvattomuutensa vuoksi. Sellaista sattuu… jopa Obsulle :D Haittaaxe? No ei taatusti. Ei tämä niin vakavaa ole.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: