Valoa näkyvissä

28 06 2012

Pennut ovat availemassa silmiään. Tytöillä silmät on jo auki ja pojilla rakoilee. On se jännä miten pentujen aktiviteetissa tapahtuu heti muutos kun silmät aukeavat. Möllöttelijämakoilijoista tulee pieniä tutkijoita, jotka haparoiden ottavat ensiaskeliaan. Suloista!

Tänään Rinja-emon ulkoilun aikana Ringa-mummeli (15v) pääsi kurkkaamaan pentuja. Vanhuudestaan huolimatta se edelleen tutki hyvin tarkoin sen, onko pennut varmasti pissatettu ja hoidettu hyvin. Kun se oli todennut kaiken olevan ok, se poistui arvokkaasti paikalta. Tämä oli pennuille ensimmäinen vieraskoirakontakti. Ringa jos kuka on ansainnut tuon roolin. Kännykkäkuva tilanteesta ei ole kummoinen, mutta tunnearvoltaan sitäkin tärkeämpi.

Talon toipilaat Esko ja Pörri voivat molemmat loistavasti. Nyt tätä kirjoittaessani muistin unohtaneeni soittaa tänään eläinlääkärille Pörrin pissanäytteen tuloksista. Voi pahus! No päivä se on huomennakin.

Taisteluparimme Hiiri jatkaa voittoisaa juoksuaan. Se on edelleen olemassa ja voi mitä ilmeisimmin hyvin vilkkaasti. Kiinni sitä ei olla saatu… ei elävänä eikä kuolleena.

Tarmo treenasi tänään agilityä. Mahdottoman viisas koira kun se ei tarvinnut siihen treeniinsä edes kartturia. Oikein loistavasti osasi vetää lelu suussa kahta putkea ja toisen putken ylittävää A-estettä tehden vielä oikein komeat juoksukontaktit. En edes tiedä montako kierrosta se veti, mutta enemmän kuin viisi ainakin. Mä en voinut muuta kuin nauraa ja katsoa kädettömänä tätä hulluttelua. Voi olla, ettei tuollainen omatoimisuus naurata enää vuoden päästä, mutta ei mulla ollut sydäntä sitä poiskaan sieltä karjua.

Tänään meillä vieraili myös juuri eläkkeelle jäänyt valtion virkamies. Se näytti tältä:

Peikolla alkoi aktiiviset eläkepäivät Pirun riivaamana. Onnea uudelle elämänvaiheelle Peikko!

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: