Minun Iikkoset kasvaa

25 06 2012

Pikkuäiti on kohta ihmeissään. Pennut kasvaa kohisten! Ensimmäisillä on jo silmänurkissaan pienet kosteusvanat, joten kohta aukeaa silmätkin. Rinja hoitaa perhettään edelleen moitteettomasti, mutta viihtyy myös paljon laatikon ulkopuolellakin. Vetoleikit ja muu puuhastelu on jälleen alkanut maistua. Rinja on juuri sopivasti erinomainen emo, mutta myös siinä määrin itsekäs, ettei ihan pelkäksi pennunkaitsennaksi elämäänsä päästä vaikka niitä silmällä pitääkin.

Rinjalle vieraita pennunihmettelijöitä meille ei vielä ole päästetty  Taijaa ja ”Heini-isomummua” lukuunottamatta. Pentukuvat saavat riittää tyydyttämään uteliaimpien tarpeet. Pennunkatsonnan rajana olen yleensä pitänyt sitä kun pentuset muuttavat keittiöön isompaan aitaukseen ja tästä rajasta taidetaan nytkin kiinni pitää. Tuo tulee tapahtumaan siinä 3-4 viikon välimailla riippuen siitä miten nuo öttiäiset pysyy tuossa laatikossa. Ensimmäinen oli jo pikkupuolelta yli laidan toissapäivänä, joten vauhdikkaalta menolta näyttää.

Pennut tulevat saamaan nimiinsä jotain isältä ja jotain emältä. Isäkoiralta tulee i-kirjain (Kiwi Inchworm) ja äitikoiralta (My Trilogy) etuliite My. Tässä suunnitteluvaiheessa nimet näyttävät tältä:

Pojat

  • My Ideal Icon
  • My Inuit Ian
  • My Igloo Ingo

Tytöt

  • My Icy Idita
  • My Ihq Indica
  • My Impish Inari

Tarkkasilmäinen huomaa nimistä isopappa Jannun (Welshclan’s Ian’s Ideal Image) vaikutteita. Paikalliset löytävät sieltä oman sarjakuvapiirtäjämme Ingon. Toisenlaiset ikonit kuuluvat elämääni. Idita on muisto menneisyydestä. Jenni tykkää laulaa Indican Ikuista virtaa pleikkarillaan ja pop-starat on ihquja. Inuit ja Igloo liittyvät eskimoihin ja toinen näistä tulee olemaan nk. ”Pikku-Esko”. Inari edustakoon sitten puhtaasti jotain suomalaista ja pennuthan on aina vallattomia (Impish). Onneksi näitä voi vielä muutella aina tuonne sirutukseen saakka ja siihen on vielä aikaa.

Ja nyt minä vannon, ettei yhtään i-kirjaimella ristittyä pentuetta meille enää tule. Ideat ja Imaget on nyt Ideaalisti loppuun kulutettu tämän jälkeen. Piste!

Vitsinkään tuloon ei ole enää kuin vajaa viikko. Tää käy jännäksi!

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: