Pääskysestä ei päivääkään

13 05 2012

… eikä siitä, että Katti sekoilee luonnonvesissä ja TuTu syö ampiaisen! Kesä on tullut, tai ainakin se on jo ihan ovella, sillä tänään ”monttuiltiin” eka kerran Jennin ja koirien kanssa. Hiekka ja vesi lensi. Koirat juoksivat, kiipeilivät, uivat, räpiköivät ja kierivät vuoroin hiekassa ja vuoroin linnunkakassa. Onni yksillä, kesä kaikilla!

Erkkariin ilmoittautuminen pitäisi tehdä viimeistään huomenna. Mennäkkö vai eikö mennä – pulma parhaasta päästä. Olen ihan varma, että ilmoittautumisen jälkeen se kovasti odotettu käsileikkauksen aika tulla tupsahtaa juuri näyttelyä edeltäville päiville. Olis juuri niin minun tuuriani. Olkapään kuntoon saanti on kuitenkin ykkösasia, joten jos sen ajan saanti on koirien ilmoittautumismaksun verran lähempänä, niin kai se riski on otettava.

Ikäviäkin uutisia on menneellä viikolla Jokirantaan kantautunut. Pikku-Bindi, nykyisemin Peta-Marskinsisko, on pieneläinklinikalla Helsingissä tehohoidossa suolitukoksen vuoksi. Ensin tukoksen kulkua seurattiin tiiviisti, josko sittenkin tulisi ulos omia aikojaan. Ei tullut, joten leikkaus on nyt suoritettu. Syypää oli pieni muovinpalanen. Nyt vain Peta-neidille kovasti toipumisia ja Hannalle & Esalle kiitoksia Jokirannan ajan tasalla pitämisestä!

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: