Hummahulinaa

12 05 2012

Jenni on koko kevään odottanut raveja Hummastinvaaralla. Sinneppä siis kun päivä viimein koitti! Mukaan otettiin Tarmo, jotta se saisi jotain muuta tuumittavaa kuin Fyran juoksuiset tuoksut. Tarmo sai reissun käytöksestään 10+. Kouluarvosanan lisäksi se sai myös monet rapsutukset ja parit ventovieraiden muksujen makkarankuoret. Iso paha susikoila hurmasi pikkuihmisiä oikein urakalla. Toivottavasti Tarmosta tulee yhtä hyvä rodun positiivisen PR:n lähettiläs kuin Fyra on omassa rodussaan. Tällä menolla näin tulee käymään. En laita vastaan.

Annoin Jennille pikkukameran ja pyysin kuvaamaan mitä mieleen juolahtaa. Tällaista juolahti:


Tarmo ja hummat kummat


Tarmo tahtos mukaan


Ponilähtö ja tämä tais muuten olla sen voittajakin


Äiteet ulkona…


… lapset autossa (Serena ja arpajaisvoittolammas).

Tarmon pujokoulussa on ollut kaksi välipäivää. Eilinen ihan puhtaasti laiskoteltiin ja tänään oli tämä hummailu hommailu. Huomenna jatketaan.

Rinja kävi meillä torstaina kauneussalongissa ja kuvattavana. Kyllä se nyt vahvasti siltä näyttää, että kesäkuun puolivälissä meillä synnytellään. Rinja on sopivasti pyöristynyt ja nisät pönköttää punaisina. Ei tuon enemmän voi tuossa vaiheessa raskaana olla! En tiedä johtuuko tiineydestä vai mistä, mutta kyllä se vain on niin kauniiksi päättänyt yhtäkkiä alkaa. Cardi on hitaasti kehttyvä rotu ja Rinja on siitä niin oiva esimerkki. Se on vasta nyt vajaa 4-vuotiaana aikuinen. Täydellistä koiraahan ei olekaan, mutta virheistään huolimatta tasapainoisuus tekee Rinjasta minusta niin kovasti omia silmiä miellyttävän.

Rinjan tiineeksi toteaminen pisti viimeisen niitin pienenpienelle ajatukselle josko sittenkin vielä Fyraa yritettäisiin tiineeksi. Se kun teki taas juoksun 5 kk edellisestä. No ei – ei yritetä. Kohdunpoistoon mennään kun sopiva hetki koittaa.

Huomenna ulkoillaan – toivottavasti!

 

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: