Molskis eli loiskis

27 04 2012

Minut on mahdottoman helppo houkutella uimasille mukaan. Vielä helpompaa on houkutella meidän huushollista Katti ja Tarmo sinne altaaseen. Houkuttelu on itseasiassa ihan väärä sana, sillä jos ne saisivat valita, ne karkaisivat sinne ihan itse. Toinen uimareissu tälle viikkoa tehtiin eilen Pirun ja Miukun seuralaisina.

Olipa meillä lystiä! Kattia ei painanut tiistain uinnit yhtään. Ihan samalla innolla se veti kakskytminuuttisensa kuin tiistaina reilun puolituntisensa. Enskertalainen Piru oli ihan elementissään siellä vedessä. Taitaa Pikku-Ruu päästä kellumaan toistekin. Tarmo ui sitten reilusta tunnista sen mitä muilta jäi. Se loikki, tyhjensi allasta leluista ja ui niin paljon, että meinas vallan maitohapoille mennä. Ens kerraksi saatiinkin vinkiksi kävelyttää sitä pikkuisen kesken uiton. Näin teemmä!

*uimareissun kuvat*

Uittovuoron jälkeen koirat olivat puhurikäsittelyn vuoksi kuivempia kuin me kaksjalkaiset. Oli pakko käydä kotimatkalla lämmittelemässä Limingassa huoltsikalla. Paleli, mutta Hesburger pelasti!

Käden tilanne: kaatuminen aiheutti lisäkorjattavaa, joka nopeuttanee jo tätä ennen suunniteltua olkaleikkausta. Leikkuujonossa ollaan, mutta ensi viikolla olen viisaampi kuinka paljon se jonotus nopeutui tämän vamman vuoksi.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s




%d bloggers like this: